MINUST

Tere, mina olen Pirjo – Brow Studio & Training Center-i asutaja, koolitaja, ning kulmutehnik

Minu iluteenindaja teekond algas 2012. aastal, mil lõpetasin IMC profimeigikoolituse. Sealt järgnesid mitmed koolitused erilaste professionaalide käe all. Üheks suurimaks mentoriks mulle oli mu esimene õppejõud Meelis Krik, kellega koos sai 2013. aastal ka Eesti Lahtistel Meistrivõistlustel Baltikumi ja Venemaa parimate juuniorvõistlejatega III koht võidetud.

2014. aastal lisandus teenustekataloogi kulmuhooldus, mis kasvas sealt alates ka minu põhisuunaks. Kulmuhooldus ei tähenda minu jaoks ainult teenust kui sellist, vaid võtan igat klienti indiviidina, luues talle sobivamait näoraami.

2019. aastal lisandus kulmuhoodluse kõrvale veel ka kaua oodatud ning klientide poolt nõutud Microblading ning kulmude püsimeik. Minu isiklikuks eesmärgiks on iga kliendi rahulolu ning seda ka iga minu õpilase töös.

Klientide arvustuste ning tagasisidega saad tutvuda siin

Kohtumiseni stuudios,

Pirjo

You don't have permission to register