MINUST

Tere, mina olen Pirjo – Brow Studio & Training Center-i asutaja, koolitaja, ning kulmutehnik

Minu iluteenindaja teekond algas 2012. aastal, mil lõpetasin IMC profimeigikoolituse. Sealt järgnesid mitmed koolitused erialaste professionaalide käe all.

2014. aastal lisandus teenustekataloogi kulmuhooldus, mis kasvas sealt alates ka minu põhisuunaks. Kulmuhooldus ei tähenda minu jaoks ainult teenust kui sellist, vaid võtan igat klienti indiviidina, luues talle sobivamait näoraami.

2019. aastal lisandus kulmuhoodluse kõrvale veel ka kaua oodatud ning klientide poolt nõutud microblading ning kulmude püsimeik. Minu isiklikuks eesmärgiks on iga kliendi rahulolu ning seda ka iga minu õpilase töös.
Õpetan ainult seda, mida olen ise katsetanud ja mis päriselt töötab. Ei mingit igavat teooriat ega aegunud tehnikaid. Olen ettevõtja, kes on oma brändi üles ehitanud, luues ka kõige nõudlikumale kliendile soovitud tulemust. Koolitusi läbi viies näen, kuidas minu kogemustest ja õpetustest on kasu ka teistele ja seepärast olen võtnud oma missiooniks jagada seda infot võimalikult paljude alustavate kui ka juba tegutsevate iluteenuses olevate huvilistega.

Klientide arvustuste ning tagasisidega saad tutvuda siin

Kohtumiseni stuudios,

Pirjo

You don't have permission to register